Идва нов спортен седан със задвижване на всички колела

Main April 3, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4980 views | no comments

G37x S е най-новото допълнение към гамата G Sedan на Infiniti. За първи път най-спортните варианти на Infiniti от гамата G – моделите S, се предлагат със система за задвижване на всички колела. Досега с такава бяха снабдени само моделите GT.
Подобно на всяко Infiniti G, и G37x S се задвижва от 3,7-литров V6 двигател с 320 к.с. със 7-степенна автоматична скоростна кутия с лостчета за смяна на предавките – комбинация, която осигурява ускорение от 0-100 км/ч само за 6 секунди. Отчитащата въртящия момент система за задвижване на всички колела на Infiniti осигурява отлична динамика независимо от атмосферните условия и пътната настилка. Автомобилът има максимална скорост от 240 км/ч и официален комбиниран разход на гориво от 11,0 л/100 км с емисии на CO2 от 255 г/км.
Цените на най-новия модел G започват от 96 550 лв. с ДДС и включват всички стилни елементи, характеристики и технологии, които отличават марката Infiniti. Като единствен модел със система за задвижване на всички колела от гамата G за 2012 г., G37x S притежава отличителните белези на S като червените символи „S”, 18-инчовите алуминиеви джанти със спортен дизайн и фаровете от опушено стъкло. Интериорът включва спортни седалки с 14-позиционно електрическо регулиране за водача, алуминиеви педали и опора за крака. G37x S също така предлага мултимедиен пакет с навигация и музикална система с твърд диск (HDD), Bose

 
Keywords:   co2, Infiniti
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...