Идва третата по ред ARENA OFFROAD

Main August 17, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1509 views | no comments

От 3 до 6 септември местността "Копривките в прохладните Родопи край Пловдив ще е домакин на ARENA OFFROAD 2010 – най-мащабното мероприятие в сферата на офроуда за 2010 г. По време на ARENA OFFROAD 2010 ще има три грандиозни събития: - Трети национален оф-роуд събор, Международно оф-роуд състезание Балкан Офроуд Маратон и специализираното изложение Offroad & Outdoor. Мероприятието е официална част от културната програма на Община Пловдив по случай празника на града и Съединението на България.

След две изключително успешни издания на Националния оф-роуд събор, организиран от Offroad-Bulgaria.com, в Белоградчик и Приморско, третото мероприятие ще бъде в китните и прохладни зелени покрайнини на Пловдив. Намиращ се в сърцето на България, съборът отново ще привлече хилядите фенове на оф-роуда от всички краища на страната. Гостите и посетителите ще бъдат настанени в специално обособен лагер, а по-претенциозните ще могат да се настанят в някой от многобройните хотели в района.

Тази година ARENA OFFROAD 2010 ще е домакин на официалния старт и първите състезателни дни на международното състезание "Балкан Офроуд Маратон, което се провежда между 4 и 11 септември и ще прекоси България и Гърция. Оф-роуд състезанието ще привлече десетки участници с мотоциклети, ATV и джипове както от България, така и от другите две страни-домакини, а също Румъния, Австрия, Германия, Италия и др. В допълнение, на мястото на провеждане на оф-роуд събора ще се проведе и любителска оф-роуд надпревара тип «траял» с високопроходими автомобили.

На изложението "Offroad & Outdoor в непринудена атмосфера, заинтересованите фирми ще могат да представят най-новите си продукти и услуги на хиляди потенциални клиенти.
Изложението е подходящо за компании предлагащи 4х4 автомобили, мотоциклети, ATV, гуми, масла, части, аксесоари, дрехи, къмпинг и лайфстайл екипировки, ловно-рибарски принадлежности, автомобилна електроника (GPS, аудио-видео и др.), оборудване за оф-роуд, спорт, туризъм и др.

За участници, гости и изложители ще са на разположение множество удобства – ток, вода, WC, безплатен високоскоростен WiFi интернет, няколко кетъринг зони с разнообразни храни и напитки, а за желаещите да останат и да нощуват ще се погрижим да получат най добрите условия в специално подбран хотел недалеч от зоната на мероприятието.

Очакваният поток от посетители е между 7000 и 10 000 души. Немалка част от тях ще останат да нощуват в специално обособен къмпинг, или ще се възползват от хотелите и почивните бази в района. За добро настроение на всички ще бъдат изградени и специални зони за забавления, игри и томболи, сцена с музика на живо, мултимедия и детски забавления, а кетъринг фирмата ще се погрижи скарата и бирата да не свършат в специално изградените хранителни блокове.

Организатори на AREN OFFROAD 2010 са Gladiator Offroad Technik, интернет порталът OFFRoad-Bulgaria.com и списание OFF-road BG.

 
Keywords:   amp, bulgaria
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...