Издебнаха обновения суперкар Audi R8 по време на тестове

Main April 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4930 views | no comments

Фотографи-шпиони издебнаха обновения суперкар Audi R8 без камуфлаж по време на пътни тестове. От снимките, публикувани в Worldofcarfans, става ясно, че отвън не са настъпили сериозни промени по автомобила: конструкторите са поставили изцяло светодиодни предни светлини, формата на задните светлини е видимо изменена, а радиаторната решетка и получила по-модерен вид.
Под капака на обновения R8 ще се окажат същите двигатели, които са и при актуалната версия, но със сигурност ще бъдат доработени: 4,2-литровият V8 ще може да развива 450 к.с. срещу сегашните 420 к.с., а 5,2-литровият V10 е форсиран до 540 к.с. Вероятно и двата мотора ще бъдат куплирани със седемстепенна S-tronic трансмисия . Очаква се обновеният Audi R8 да бъде представен на автосалона в Париж през септември.

 
Keywords:   Audi, Audi R8, tronic
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...