Изключително Maserati GranTurismo S в 12 броя

Main December 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2945 views | no comments

По време на изложението в Болоня и в навечерието на Коледа Maserati показа уникална версия на топ-модела си GranTurismo S. Предвидени са едва 12 броя, посветени на 150-годишнината от обединението на Италия. Основната отличителна характеристика на колата е синият матов завършек, който „подчертава елегантните линии“, пишат от маркетинговия отдел на Maserati. Всъщност магнетичният дизайн се дължи на съчетанието между синия лак и оставените в естествен цвят въглеродни нишки, от които са изработени спойлерите отпред и отзад, огледалата и дръжките на вратите. Спирачните дискове са направени от ръчно полиран алуминий и се крият зад 20-инчови черни колела с по 7 спици. В основата на централната конзола на всеки екземпляр стои табелка в чест на обединението на страната, която отбелязва и поредния номер на конкретния автомобил.

Двигателят е същият, като в „обикновените“ GranTurismo S – 4,7-литров с 440 к.с. при 7000 об/мин.

Премиерата неслучайно се състоя в Болоня. През декември преди 97 години марката Maserati се ражда в точно това градче на днешната провинция Емилия-Романя.

Агенция Speed-Press


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...