Излезе новият брой на сп. F1 Racing България

Main June 29, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2455 views | no comments

Брой 61 на F1 Racing акцентира върху предстоящото Гран при на Великобритания - най-старото състезание в календара на Формула 1. Обновената писта „Силвърстоун” ще посрещне най-добрите пилоти в може би най-важната битка за сезона. Прочетете всичко около изграждането на новата секция „Силвърстоун Уинг” и усилията, които коства на организаторите.

Най-младият шампион в историята на Формула 1 – Себастиан Фетел е устремен към втора титла, но иска да подобри всички рекорди в спорта. Легендарният пилот Джон Уотсън отговаря на въпросите на читателите и обяснява, защо е фен на Алонсо.

Всички шефове на отбори се придвижват с частни самолети между състезанията, но не и екстравагантният Майк Гаскойн. Качете се на яхтата на техническия директор на Lotus и прочетете, как пътуването сред делфини помага за разтоварване на напрежението. Световният шампион Деймън Хил отговаря без страх на провокативните въпроси на Морис Хамилтън и отново си спомня за Шумахер.

Механиците от Формула 1 вече си лягат рано. Прочетете как новите правила превърнаха най-големите купонджии в примерни момчета. Люис Хамилтън смени мениджъра си и това рефлектира върху поведението му на пистата. Разберете какво провокира пилота на McLaren към подписване със Саймън Фулър, известен с работата си с редица звезди от Холивуд.

 
Keywords:   f1 racing, lotus
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...