Изтече снимка на Bugatti Royale

Main August 4, 2009 | Speed-Press.com A- A+ 1321 views | no comments

Ултраексклузивният модел на Bugatti, който ще бъде представен през септември, вече не е толкова секретен. Британското издание CAR публикува снимка на задната част на автомобила, наричан за момента Royale, но е възможно да бъде използвано и името Atlantic. Според друга медия от Острова – Auto Express, първият седан от новата история на компанията се нарича Bordeaux.

Bugatti Royale ще бъде представен на специална церемония във Франкфурт през септември, но извън изложението IAA, провеждано по същото време. На събитието са поканени само VIP гости, а от поканата им светът научи за подготвяния модел.

Подразделението на Volkswagen работи по два проекта, които ще наследят Veyron в периода 2010 – 2018 г. Един от тях е луксозен седан с 4 врати.

Най-вероятно новият модел ще заеме двигателя от Veyron - W16, който обаче ще бъде монтиран отпред. Според CAR ще бъде заложено на задно задвижване, а не на 4WD. Ако това стане, Royale ще се превърне в най-бързия седан, правен някога. Предавателната кутия е дело на Ricardo – 7-степенна автоматична с двоен съединител.

Ако Bugatti заложи на името Royale, моделът ще възкреси легендата Type 41. От 1929 до 1933 г. са произведени 6 заводски шасита с двигател 13-литров редови с 8 цилиндъра, приемани като едни от най-луксозните коли, създавани в историята.

Новото Bugatti Royale ще има огромен списък с опциите, включително по-дълга база и панорамен покрив.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...