Интервю с Джеки Икс в новия Prime Time

Main October 4, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9770 views | no comments

Новият брой на Prime Time, единственото в България специализирано издание за бижута и часовници, излиза на пазара с ексклузивно интервю с Джеки Икс. Легендата на автомобилния спорт споделя най-добрите си спомени от стартовете в Льо Ман и във Формула 1. Представен е и часовникът Chopard Classic Racing Jacky Ickx, посветен на ветерана.

В „Сезон есен – зима 2013“ на Prime Time читателите ще открият още най-интересните модели инструменти за време, подготвени специално за благотворителния търг ONLY WATCH 2013, състоял се наскоро в Монако.

Редакторите на списанието са надникнали зад кулисите на фабриката за часовници на Cartier в Ла Шо дьо Фон, Швейцария, която се движи със скорост от 60 референции годишно и пуска 50 км верижки за същото време.

От рубриката „Лаборатория“ ще узнаете какво е то „смарт часовник“ и как тези машинки стават все по-умни. Страниците за шопинг ще ви помогнат да изковете стила си за новия сезон, а материалът „Една тъй дълга реставрация“ ни запознава с тайните по възстановяването на един каретен часовник.

Корицата краси уникалният Tag Heuer Mikrotourbillon S, а експертът на Prime Time ви разказва за един амбициозен тим, приел предизвикателството да създаде нов базов часовникарски механизъм, който може би ще промени бъдещето на индустрията.

Агенция Speed-Press

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...