Интернет радио от Mini и sonoro

Main September 3, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1587 views | no comments

Mini и германският производител на луксозни дизайнерски аудио продукти sonoro демонстрира "плода на съвместната си дейност. Наречен MINI rocks sonoro, интернет радио функционалността му е в състояние да удовлетвори всяка прищявка на меломаните.

Чрез WiFi или LAN свързаността си към Интернет, представителите на лимитираната серия MINI rocks sonoro са в състояние да предложат на потребителите избор между над 18 000 уеб-базирани радиостанции, предлагащи музика от всички стилове. Системата е в състояние да възпроизвежда аудио файлове директно от вашия компютър, а благодарение на допълнителната докинг станция е възможно и прикачането на iPod®.

Ако искате да разберете, какви са предпочитанията на MINI, компанията е създала четири тематични уебрадио канала- MINI SPACE, MINI UNITED, MINI INTERNATIONAL и MINI CROSS.

Световната премиера на MINI rocks sonoro ще се състои днес по време на специализираното изложение за обзавеждане и интериорен дизайн в Париж, а цената на продукта, който ще се предлага в избрани центрове на Mini и sonoro, е определена на 499 евро.

 
Keywords:   ipod, lan, mini cross, rocks
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...