Искате ли да карате новия Ford Focus?

Main June 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2775 views | no comments

В началото на май 2011 г. Ford и Мото-Пфое БГ стартираха специална кампания “Focus Motion” за представяне на новия Ford Focus в интернет пространството и социалните мрежи, която ще продължи 6 месеца. Това е иновативна кампания, която представя модерен, с нисък разход на гориво и страхотен за управление автомобил на хора, които искат да го тестват. Тя е първата по рода си в социалните мрежи в България за нов автомобил и позволява на потребителите сами да пробват новия Ford Focus. Разработен е специален сайт, който акумулира непроменено съдържанието, свързано с опита на тестващите, публикувано в блогове, Facebook и Twitter.
Сайтът на кампанията е: http://newfocus.ford.bg
Facebook: http://www.facebook.com/fordfocusbg
Twitter: http://twitter.com/#!/fordfocusbg Търсете #newfocus
Видео канали: http://www.youtube.com/fordfocusbg ; http://vbox7.com/user:fordfocusbg

„Focus Motion” ще се проведе в три последователни етапа:

Text Drive – популярни български блогъри тестват за по 10 дни автомобила, без никакви условия. Свободни са да тестват по своя преценка автомобила, като Мото-Пфое БГ по никакъв начин не влияе на теста – пряко или косвено. След теста блогърите създават кратко видео по свой собствен сценарий и идея. Видеата ще се публикуват на сайта и facebook страницата на кампанията. Видеото, получило най-много гласове от потребителите, ще спечели награда.
Photo Drive – по време на международното автомобилно изложение в София, за първи път официално бе показано новото поколение на Ford Focus. На изложението всеки, посетил щанда на Ford, можеше да се запознае подробно с автомобила, както и да се възползва от wi-fi връзка с Facebook, в случай че иска да сподели видяното. На щанда бе инсталиран и терминал, чрез който посетителите можеха да се снимат или публикуват впечатления от новия Focus.
Movie Drive – от средата на юли до началото на октомври всеки, записал се на facebook страницата на новия Focus, може да тества автомобила. Това ще бъде един активен, пълноценен и динамичен тест за всички желаещи, тъй като се очакват много заявки, при лимитирани ресурси. В случай че сподели впечатленията си, снимка или видео в социалните мрежи, тествалият може да спечели атрактивни награди.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...