Йохан де Нисшен поема Infiniti

Main June 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5285 views | no comments

Йохан де Нисшен ще оглави Infiniti, съобщиха от централата на японския производител на луксозни спортни автомобили. Де Нисшен ще бъде назначен за старши вицепрезидент на Nissan Motor Company, оглавяващ подразделението й Infiniti, и ще поеме задълженията си от 1 юли 2012 г.
Де Нисшен, който в момента е президент на Audi за Америка, ще бъде подчинен на Анди Палмър, изпълнителен вицепрезидент на Nissan Motor Company, отговарящ за продуктовото планиране, бизнес стратегията и подразделението Infiniti, и ще ръководи компанията от новата централа в Хонконг, открита официално на 22 май.
Де Нисшен работи за Audi в продължение на 19 години. През този период той заема ръководни постове в ЮАР, Япония и напоследък – в Америка. Преди да премине в редиците на Audi, Де Нисшен работи за BMW в ЮАР. Той има бакалавърска степен от университета „Нелсън Мандела“ в Порт Елизабет, ЮАР, и магистърска – от университета в Претория.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...