Камор Ауто организира „Дни на отворените врати”

Main September 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7380 views | no comments

На 17 и 18 септември 2011 г, от 10 до 17 ч, Камор Ауто организира по случай старта на активния бизнес сезон „Дни на отворените врати”. Гостите в обновения автосалон на ул. „Бизнес Парк София” №5 ще имат възможност за първи път да видят новото BMW Серия 1. В рамките на събитието клиентите на марката могат да се възползват от атрактивни предложения и преференциални лизингови схеми за покупка на налични автомобили.
В няколко моделни семейства започва монтирането на новоразработените бензинови и дизелови двигатели с технология BMW TwinPower Turbo.
Успоредно с това при всички моделни семейства се разширява гамата от серийни технологии на BMW EfficientDynamics.
Новите лакови покрития на каросерията и оборудванията на интериорите, допълнителните комфортни функции и иновативните системи за свързване на водача, автомобила и заобикалящата среда подчертават премиум-характера на отделните модели.

 
Keywords:   bmw, bmw turbo
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...