“Киа Моторс България“ отпразнува 10 години

Main April 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5710 views | no comments

“Киа Моторс България“ отпразнува десетия си рожден ден в шоурума на марката в София. Специално за събитието пристигна пристигна президентът на Kia Motors за Източна Европа, Янг Хо Сон. Реч произнесе и д-р Чън Би-Хо, посланик на република Южна Корея у нас. Всички гости поздрави и Храбрин Иванчев, изпълнителен директор на представителството на марката в България. „Надявам се догодина да ви посрещаме в новия си център, който предстои да бъде изграден“, обеща той.
Благодарствен молебен изнесе протодякон Любомир Братоев, който е сред първите клиенти на Kia и все още разчита на своето Sorento, а за настроението на гостите се погрижи певицата Рут Колева.
Във връзка с 10-годишнината си КМБ ще предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти специални условия в продажбите на автомобили, както и атрактивни сервизни услуги, които периодично ще бъдат представяни на празнична интернет страница - http://www.kia.bg/celebrate_anniversaray/.
Рождения си ден КМБ ще отбележи с още един подарък за всички любители на марката - инвестиция в нов търговско-сервизен комплекс, изграден според най-модерните стандарти в автомобилния бранш и изисквания за корпоративна идентичност на корейския автопроизводител.
Компанията стартира своята дейност на територията на страната като официален представител на южнокорейската автомобилна компания KIA Motors Corporation и получи силен старт с появата на модела Sorento през 2002 г. 10 години по-късно КМБ отчита продажби на над 6500 превозни средства с марка KIA в България и активни над 9000 клиенти. За посочения период компанията реализира ръст от 150%. Към момента КМБ има 15 регионални представителства в страната в градовете: Пловдив, Пазарджик, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Хасково, Шумен и Сливен.
През настоящата рождена година компанията ще лансира 3 изцяло нови модела – Rio, Optima и cee’d.









 
Keywords:   kia, kia motors, sorento
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...