Киа Моторс е официален спонсор на Australian Open за шеста поредна година

Main January 8, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 881 views | no comments

КИА Моторс Корпорейшън ще удължи партньорството си с тениса през 2007, като за шеста поредна година компанията ще бъде официален спонсор на турнира по тенис Australian Open.

КИА Моторс се посвети на дълготрайно сътрудничество с едни от най- популярните спортни събития по света продължавайки да разширява своята дейност и да изгражда позитивен имидж. Наскоро компанията представи маркетингова програма за спонсорство на 9 NBA отбора и сключи договор до 2014 г. за спонсорство и официално партньорство със Световната Футболна Федерация (ФИФА). През изминалата година КИА Моторс подписа споразумение и с испанската тенис звезда Рафаел Надал, който ще бъде новото рекламно лице на корейския автопроизводител за период от 2 години. Компанията е и международен спонсор на Купа Дейвис– най-голямото отборно състезание по тенис, което се провежда всяка година.

Г-н Еюсун Чунг, президент на КИА Моторс Корпорейшън, коментира: Тенисът е перфектно отражение на философията на нашата марка – "вдъхновяваща и вълнуваща. Това сътрудничеството ще спомогне за увеличаване популярността на марката, като доближи нашите модели до огромния брой фенове на спорта. Без съмнение 2007 ще бъде една забележителна за КИА година.

КИА ще бъде разпознавана като производител на "вдъхновяващи и вълнуващи автомобили и през настоящата 2007 г. Производствените линии в новия завод на марката в Словакия започнаха да функционират от края на изминалата година. Предвижда се проектите за нови бази в Китай и Северна Америка да бъдат финализирани съответно през 2007 г. И 2009 г. Тази година предстои и откриването на два дизайнерски центъра в новите централи на КИА в Америка и Европа. В съчетание с увеличилите се производствени възможности на компанията и заемането на стратегически позиции, КИА Моторс ще има възможността да отговори адекватно на вкусовете и изискванията на потребителите в съответния регион с проектирането на всеки нов модел.

През периода 15-28 януари 2007 г. ще се проведе първият тенис турнир от Australian Open с награден фонд от 15.3 милиона щатски долара, в който ще вземат участие над 500 от най-известните тенисисти.

Г-н Стив Ууд, главен изпълнителен директор на австралийската тенис федерация, каза: Подкрепата на КИА Моторс, като един от най- вълнуващите автопроизводители, бе съпътстващата сила на Australian Open по пътя й към успеха. Днес, турнирът е едно от най-мащабните спортни мероприятия на планетата и отражение на чудесния свят на един от най-популярните спортове в света - тениса.

 
Keywords:   australian open, nba
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...