КИА Спортидж с 5 звезди за сигурност

Main December 7, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1170 views | no comments

КИА Спортидж получи възможно най-високата оценка (5 звезди) за сигурност и безопасност на всички пътнически места според вътрешните краш тестове за челен и страничен удар, проведени в съответствие с американския стандарт NHTSA. КИА Спортидж е третият модел от гамата на марката, който получи високата оценка на NHTSA след отличията на Карнивал и Магентис по- рано тази година, каза г-н Len Hunt, изпълнителен вице президент на КИА Моторс Америка. Това е поредното доказателство за стремежа на КИА да предлага висококачествени автомобили с изключително ниво на сигурност, безопасност и комфорт.

Със своя динамичен профил и спортна визия, Спортдж е ориентиран, както към младите по душа, така и към практичните потребители с богатото си стандартно оборудване. КИА Спортидж е част от традицията на марката да предлага модели с високо ниво на сигурност и безопасност. Моделът е оборудван с 6 въздушни възглавници, антиблокираща спирачна система (ABS), система за контрол на сцеплението (TCS) и система за електронен контрол на окачването (ECS). КИА Спортидж е изключително съчетание от достъпна цена и високо ниво на стандартно оборудване. Моделът се предлага в две модификации LX и EX, 2.7 и 2.0 бензинов двигатели, и 2.0 дизелов двигател. Серийно са включени тъмни стъкла в задната част на автомобила, четири ел.

стъкла, автоматично за шофьора, рейки за багажник на покрива, аудио система с 6 високоговорителя и 16" лети джанти. Допълнително се предлагат електронно разпределение на въртящия момент между преден и заден диференциал, както и система за контрол налягането в гумите (TPMS).

 
Keywords:   len hunt, nhtsa, tcs
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...