Кирил Пиперевски се класира втори сред механиците от европейските Infiniti центрове

Main March 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6730 views | no comments

Главният диагностик на Infiniti Център София Кирил Пиперевски зае второ място в международното състезание за технически умения на Infiniti (INTEC – Infiniti Technician Excellence Competency). Надпреварата, в която взеха участие механици от представителствата на японската марка луксозни спортни автомобили от цяла Европа, се състоя на 12 и 13 март в центъра за обучение на Infiniti в Кьолн, Германия.
В първия кръг на състезанието, в който бяха проверени теоретичните познания на участниците, Пиперевски се нареди трети и така си осигури място сред финалистите.
Вторият етап на конкурса беше с практическа насоченост. Организаторите бяха подготвили шест еднакви сложни проблема на идентични автомобили Infiniti FX30d. Съперниците получиха работна карта с оплакване от „клиента“ и срок от един час да диагностицират и отстранят повредата. Класирането беше осъществено на базата на няколко критерия – диагностичен подход, качество на работа, чистота на работа, а при равенство – и скорост на работа.
Кирил Пиперевски получи 103 от възможните 120 точки – само с 4 по-малко от победителя Патрик Глушак от Infiniti центъра във Варшава, с което се нареди на второ място. Трети остана Хуан Франсиско Гомес Агилар от Валенсия.

 
Keywords:   competency, Infiniti, intec
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...