Колко луксозен може да бъде един ван?

Main July 29, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7755 views | no comments

Mercedes Viano Vision Pearl е концепция на луксозен ван, която компанията ще покаже на автомобилния салон във Франкфурт през септември. Тя не е предназначена за производство, вместо това автомобилният производител иска да покаже колко луксозен и хубав може да бъде интериорът на пътнически ван. Дизайнът е вдъхновен от съвременните спортни яхти. В интериора преобладават естествена кожа и дърво. За екстериора Mercedes използва за пръв път в този сектор матово сив цвят, наречен „magno pearl-grey”. Предницата е стилистично ревизирана, интегрирани са LED дневни светлини, които придават на микробуса по-спортно излъчване.
Viano Vision Pearl се допълва от озвучителна система Bang & Olufsen с 18 говорителя и мощност от 1320 вата, за сравнение музикалната система в S-класа е 1200 вата.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...