Концептът Lexus LF-Lc ще е хибрид

Main December 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4140 views | no comments

През последните две седмици Lexus пускаше периодично тизъри и по някой скромен слух относно новия си концептуален модел, който предстои да дебютира на салона в Детройт в началото на следващата година.
Прототипът обаче бе напълно разкрит във видео от Road & Track. LF-Lc показва бъдещето направление в дизайна на Lexus и агресивно оформената му радиаторна решетка, която ще видим в предстоящия да дебютира през 2013 г. Lexus GS 350.
Модел като този може да се окаже изключително живителен за бъдещето на марката, тъй като ще замести SC 430, а и ще съперничи на конкурентни купета от ранга на BMW Серия 6 и Mercedes-Benz SL-Class. Със сигурност в гамата на Lexus има място за такъв автомобил.
LF-Lc ще работи с хибридна технология, както става видно на една от снимките, на която има ясно видима табелка „хибрид“.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...