Корпоративното списание на Infiniti спечели престижни награди

Main August 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6045 views | no comments

Infiniti, японската марка, за пореден път получи престижни отличия за корпоративното си списание – Adeyaka. Изданието беше удостоено с наградите „Червена точка за дизайн“ (Red Dot Design Award) и злато на първия международен „Конкурс на автомобилните марки“, след като вече получи „Най-добро крос-медийно решение“ (Best Crossmedia Solution) на състезанието „Най-доброто от корпоративните издания“ по-рано тази година.
„Червена точка за дизайн“ е най-престижното и най-старото отличие за дизайн в Европа, присъждано като признание за отлични постижения в продуктовия и комуникационния дизайн от 1955 насам с решение на международно жури, което тази година разгледа над 6000 кандидатури.
„Конкурс на автомобилните марки“ е първото международно състезание за брандове и дизайн в автомобилната индустрия, в което се изтъкват постиженията в сферата на брандовия мениджмънт, брандовата комуникация и дизайна. То се организира от Германския съвет по дизайн, а наградите се връчват на победителите на годишната Вечер на автомобилните дизайнери в рамките на автосалона във Франкфурт.
Списание Adeyaka, издание на отдела за глобален маркетинг на Infiniti, излиза два пъти годишно на няколко езика и се разпространява в целия свят. Дизайнът и реализацията му се осъществяват от водещата корпоративна издателска специализирана агенция K

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...