Кралев завърши въпреки удар от друг пилот

Main July 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4075 views | no comments

Българският пилот във Формула 2 Пламен Кралев финишира на 17-о място в първото и във второто състезание на „Нюрбургриг”, Германия. Пистата от Формула 1 бе домакин на четвъртия кръг от шампионата, който се проведе през изминалия уикенд.
През първия ден пилотът стартира 21-ви пред Партива Сурешуарен и Фабио Гамберини и успя да изпревари Сунгак Мун и Джеймс Кол. Веднага на следващата обиколка мина и пред Джулиан Теобалд и Бенджамен Лариш за 14-а позиция. На деветата обиколка обаче двамата успяха да минат пред Кралев.
В неделя българинът стартира последен, след като в квалификацията спука гума във финалната фаза с новите комплекти. Още в първата обиколка обаче Кралев изпревари петима пилоти и държеше 14-о място. За съжаление обаче бе ударен отзад от друг пилот, в резултат на което докосна предпазната стена и автомобилът му получи леки повреди.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...