Красавецът и звярът

Main November 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 788 views | no comments

Снощи показаха VW Tiguan у нас едновременно със Западна Европа, като нашата страна успя да се нареди сред първите страни в стария континент, където беше представен новият компактен SUV на Volkswagen.

Porshe BG скоро ще започне да ни разправя приказка, която може би ще се нарича Красавецът и звярът. Приказка за уникален автомобил - Tiguan, машина събрала в себе си два характера - на силния и хищен ТИгър и гъвкавата, спокойна иГУАНа.

И наистина автомобилът има две лица, два различни дизайна на предната си част - изтънчен красавец и оф-роуд звяр - съчетани според инголщадци за пръв път в един автомобил. Двете различни предници са и с различен наклон от 18 и 23 градуса. В колата са съчетани компактност и икономичност, лайфстайл излъчване и оф-роуд възможности. Tiguan ще предлага може би най-добрия пътен комфорт в класа си и много богато оборудване в три нива - Trend&Fun, Sport&Style, Track&Field.

Една от най-впечатляващите технологии в Tiguan е системата Park Asist, която комбинира контролът на дистанцията при паркиране със заден парк-пилот и асистенция за потегляне по наклон.

Ще ви запознаем по-подробно автомобила, когато получим възможност да го изпитаме, затова ще прескочим доста дългия списък на стандартното му и допълнително оборудване, което дава възможност на клиентите много сериозно да индивидуализират автомобила си.

Двигателите на колата са с принудително пълнене и директно впръскване на горивото. Те са три бензинови - TSI с мощности 150, 170 и 200 к.с., два дизелови с мощности 140 и 170 к.с.
Предавателните кутии са шестстепенни механична и автоматична, а цените на автомобила са в границите 47 403 - 56 831 лв с ДДС.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...