Красива приказка от Vilner

Main December 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11300 views | no comments

Как би изглеждала съвременната карета, достойна за днешните принцове и принцеси? Студио Vilner влиза в ролята на Шарл Перо, а величественият Mercedes G-Class отваря вратите си, за да ни разкрие приказния свят на дизайнерското ателие.
Изцяло промененият интериор е достоен за кралски особи. Висококачествена кожа обгръща изцяло купето. Светлият салон гали сетивата с релефните си елементи, които се пренасят по вратите и тавана на автомобила, като последният е разделен с широка черна лента от алкантара. Цялата вътрешност на автомобила е облечена с кожа - дори огледалото за обратно виждане и пластмасовите елементи на предпазните колани. Дребни елементи от интериора величествено изпъкват с блестящия си хром. Светлината от плафоните на огледалата в сенниците излиза от кръгли отвори на черната алкантара.
Пасажерите в луксозния Mercedes G-Class ще глезят сетивата си и с музиката, излизащa от аудиосистема “Ground Zero” в допълнително обезшуменото купе. Питиетата ще седят в хромираните поставки, обгърнати и с черен плюш, а гравираните инициали изпъкват гордо на предните седалки.
Отвън, в тъмнината пътят се вижда кристално ясно, благодарение на новите LED светлини, дело на Vilner.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...