Кристиано Роналдо ще се вози в LaFerrari

Main September 24, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9860 views | no comments

Според слухове Кристиано Роналдо ще си купува LaFerrari. След като подписа нов петгодишен договор, осигуряващ му 17 млн. евро на година, футболистът няма да се затрудни да си закупи най-високотехнологичните и красиви неща на света. Едно от тях определено е LaFerrari, което бе разкрито по-рано тази година.

Звездата на „Реал Мадрид” е един от 499-те късметлии, записани в списък с чакащи за новото лимитирано издание на италианската марка. Моделът генерира мощност от 963 к.с., задвижва се от хибридна система, която позволява ускорение от място до 100 км/ч за по-малко от 3 сек, от 0 до 200 км/ч за по-малко от 7 сек, а от 0 до 300 км/ч за 15 сек. Максималната скорост достига над 350 км/ч.

Базовата цена на LaFerrari ще бъде около 1,3 млн. долара и по първоначална информация от Ferrari съобщиха, че ще продават модела на клиенти, притежатели на най-малко 5 модела. Кристиано Роналдо в момента има 4 „кончета”, така че ще трябва да си купи още едно Ferrari или да предложи по-голяма цена.

Всички се надяваме звездата да бъде по-внимателен с бъдещия модел, за да не се повтори инцидента от 2009 г., когато потроши 599 GTB.








 
Keywords:   ferrari, Любопитно
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...