Кристина от Пловдив получи наградата си Hyundai i20

Main December 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5105 views | no comments

Кристина Харалампиева Паскалева-Ганчева от Пловдив получи автомобила Hyundai i20, който спечели, гласувайки за един от тримата финалисти в телевизионното състезание X Factor. Наградата беше връчена официално от националния директор продажби на „Индустриал Комерс“ Стефан Митов.
Щастливката изрази благодарността си за прекрасния подарък с впечатляваща шоколадова торта, на която беше изобразено логото на Hyundai. Името на Кристина беше изтеглено в понеделник в сутрешния блок на Нова ТВ.
Автомобилът, спечелен от Кристина, е от лимитираната серия Hyundai i20 Butterfly. Двигателят му е с мощност 78 к.с., а в оборудването са включени множество екстри като предни електрически стъкла, климатична инсталация, електрически сервоусилвател на волана, регулируем на височина и дълбочина волан, регулиране на седалката на водача на височина, брони в цвета на купето, 8 въздушни възглавници, ABS+EBD и други. В момента автомобилът се предлага в шоурумовете в страната на промоционални условия – само 16 900 лева с ДДС, или от 169 лева на месец.

 
Keywords:   butterfly, ebd, hyundai, x factor
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...