Купуваме употребявани автомобили и от „Рено Нисан България“

Main October 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9090 views | no comments

От септември тази година „Рено Нисан България" допълни своите услуги, като предостави възможността за покупка на употребявани автомобили. С „Renault оказион" клиентът получава всичко необходимо, а именно - сертификат за качество, издаден след техническа проверка по 100 контролни точки, сертифицирани употребявани автомобили с гарантиран произход, сервизна история и реален пробег, гаранция на автомобилите, включително и при пътуване в Европа, 24-часова пътна помощ седем дни в седмицата, финансиране с гъвкави условия адаптирани към нуждите на клиента, сервизна мрежа в цялата страна, със специалисти обучени по стандартите на Renault и Dacia. Освен това те ще имат възможност за пробно шофиране, както и за безплатен контролен преглед на 2000 км или след 1 месец от датата на закупуването. Ако не ви допадне тестовият автомобил, ще можете да го замените.
Повече информация относно предлаганите автомобили можете да намерите на http://www.renault.bg/auction/auction.html, както и като се обърнете към някой от оторизираните търговски представители на Renault в страната. Към момента можете да разгледате наличните употребявани автомобили и на място в шоурумите на „Ауто Франс", София и „Еспас Ауто" в София и Велико Търново.

 
Keywords:   auction auction, dacia, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...