Купуваш водка, получаваш подарък брониран SUV 1000 "коня" +видео

Main April 29, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2585 views | no comments

Помните ли прослувата руска кола Dartz Prombron, заставила не по-малко прочутата силиконка Памела Андерън да скочи в защита на китовите пениси? Огромният брониран руски всъдеход предлагаше най-различни причудливи екстри, сред които и тапицерия от най-нежната кожа на най-големия бозайник в света.



Сега същата руска компания предлага нов модел, този път под името Iron.Diamond или L4P Ladies Only. Странно име за такъв чудовищен автомобил, насочен според производителите си към представителките на по-красивия пол. Е, и дуняшките не бива да се подценяват в никакъв случай...





Новият модел има малко по-късо междуосие и са му добавени още няколко камери за по-лесно паркиране, особено на заден ход, което е сред най-слабите места на девойките зад волана. Покорителката на мъжки сърца може да избира сред редица възможности за тапициране - змийски кожи, крокодилски, слонски, но този път няма да може да се спре на най-фината китова.

Колата предлага същите 999 к.с. мощност, както и специално самоносещо купе, подсилено с материали и техника, използвана от Червената ария за бойните си коли.

Производството е лимитирано до само десет броя, първият от които е вече продаден на казахстанската принцеса Регина Абдулазакова.

Не се съобщава и дума за цената на автомобила, който се предлага като подарък, заедно със специално създаден уникален вибратор на дизайнера Виктор Поонтоос, ако си купите бутилка от уникалната водка РусоБалтик! Един литър от нея струва половин милион евро и идва опакована в масивно злато.

 
Keywords:   dartz, diamond
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...