Късметлия от Враца спечели LCD телевизор от Порше БГ

Main February 19, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 4581 views | no comments

Федя Николов от Враца спечели 32 LCD телевизор SONY в томбола, организирана от вносителя на Фолксваген у нас Порше БГ. Възможност за участие в играта имаха всички клиенти, избрали Golf от лимитираната линия FLY Generation. Късметлията Федя Николов е закупил своя нов автомобил от търговския комплекс Volkswagen Център на дилъра Сакар Ауто. Привлекателният телевизор беше връчен на победителя в томболата от бранд мениджъра на Фолксваген леки автомобили в Порше БГ Деню Бостанджиев и изпълнителният директор на СОНИ България г-н Ангел Кугийски.

Лимитираната моделна линия на Golf FLY Generation беше пусната в продажба през януари миналата година. Това е първият модел, произведен в заводите на Фолксваген в Германия и конфигуриран специално за българския автомобилен пазар. Серията FLY Generation е уникална и остава запазена само за българските клиенти.

Създадохме тези моделни линии, за да предложим на българския пазар автомобили, отговарящи на специфичните нужди на клиентите у нас, коментира Деню Бостанджиев. Това са автомобили за млади и динамични хора с изявен собствен стил, отворени към новото и нестандартното, допълни той. Преимуществото на серията FLY Generation е, че клиентът получава автомобил, брандиран с FLY-отличителни елементи и богато акционно оборудване на изключително преференциална цена.

Golf FLY Generation се предлага с двигатели 1.6FSI, 105 к.с., 1.9TDI, 90 к.с. и 1.9TDI, 105 к.с. Акционното оборудването включва: 5 врати, двузонален климатроник Climatronic, радио MP3-CD-плейър «RCD300», предни и задни ел. стъкла, ел. отопляеми странични огледала, борд компютър (MFA), фарове за мъгла, преден подлакътник, централно заключване с дистанционно управление, електромеханично сервоуправление (Servotronic), 6 въздушни възглавници, ABS/EBD/ASR/MSR, и резервно колело с нестандартен размер. Ценово предимство за клиента при Golf FLY Generation е в размер на 3078 лв.

 
Keywords:   fly, sony, volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...