Ладите общуват с руски спътници

Main August 26, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1319 views | no comments

Александър Мануилов, нашият кореспондент от РФ, се постара да ни снабди със снимки от най-горещото автомобилно събитие в момента – ММАС 2010, отворило врати за медиите вчера. Speed-Press вече разкри подробности за предрешената като руски автомобил Dacia Logan, но премиерите на АВТОВАЗ не секват. Като домакин на събитието руският производител представи на щанда си моделите Kalina и Priora за 2011 г. с някои стилистични и технически подобрения като вградената навигационна система. Тя показва образ върху 4,3-инчов монитор точно зад волана, между циферблатите, вместо на централната конзола, както сме свикнали да виждаме. Тъй като навигацията е 100% съвместима с GPS, тя е способна да използва системата GLONASS, която позиционира чрез руски сателити. За първи път тази екстра е достъпна за сериен автомобил. Досега бе ползвана само за военни и държавнически возила. Цената на устройството е 12 000 рубли, или 306 евро.
Priora пък се е сдобила с нови подглавници, електронен ускорител, ISOFIX на седалките и други екстри. Новото при Kalina са отопляемо предно стъкло и датчик за дъжд, сензори за паркиране и централно заключване с дистанционно.
Lada демонстрира и версия CNG за Priora, без да съобщава подробности по темата.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...