Лазурит’94 АД – предпочитанието на големите

Main June 21, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3017 views | no comments

- За автобояджийските сервизи на Автосалона ще бъде организирана специална томбола с награда златен пистолет SATA от лимитираната серия на марката по случай сто годишния и юбилей

Вече 13 години Лазурит успешно oсъществява последователна, професионална и надежна стратегия за цялостно развитие на авторепаратурния бранш в България и съвместно с немския партньор Glasurit - BASF внедряват най-съвремените и ефективни продукти и технологии. Концернът BASF е глобален партньор на значителна част от световните производители на автомобили – Daimler Chrysler , BMW ,VW , Porsche, Rolls Royce, Opel, Audi, Nissan, Honda и др. Тенденцията Glasurit- BASF убедително да присъства при серийното боядисване на автомобили все повече се засилва.

Автобоите на Glasurit имат одобрението на по-голяма част от водещите производители на автомобили, както по отношение на серийно боядисване, така и във връзка с последващо репариране. Това предопределя силната позиция на Glasurit като производител на лакови покрития, оторизиран за авторепаратурна дейност на споменатите вече марки автомобили. Glasurit е предпочитана марка от почти всички автомобилни вносители и в България и това е един продължителен, успешен процес с голямо бъдеще, основаващо се на взаимно доверие и коректно партниране.

Дългогодишния опит при използването на екологичната серия бои на водна основа ред-90 на Glasurit в България (без това в началото да се налага от законодателството) сега е стабилна основа за бързото преминаване на всички голями автосервизи към тази вече задължителна технология, съгласно строгите изисквания на Европейския Съюз за опазване на околната среда. Логична и заслужена е победата на Лазурит със завоювания златен медал от миналогодишния Пловдивски международен панаир за водоразредимите бои ред-90 и цялостната екологичната сиситема VOC - продукти на Glasurit.

Glasurit отдавна изостави практиката да бъде само доставчик на продукти и все по-силна е позицията му на надежден партньор предлагащ комплексни решения. Това е акцента в дейността и на Лазурит през последните 3-4 години. От възникване на идеята за изграждане на нов автобояджийски сервиз до успешното му позициониране на пазара професионално подготвените специалсти на фирмата предлагат оптимални конкретни решения-Проектиране, оборудване, въвеждане на най-ефективните продукти и технологии, подбор и подготовка на персонал, одит на сервиза и технически консултации- това са важните етапи, в чието безупречно осъществяване са се убедили партньорите на Лазурит.

Познавайки технологичните процеси и изискванията на пазара у нас Лазурит предлага най-добрите технически решения за оборудване. Партньори са водещите фирми SATA,3M,RUPES,Festo. От скоро и един от най-реномираните италиански производители на бояджийски камери и подготвителни зони Blowtherm.

Лазурит участва активно в диалога със застрахователните фирми опериращи в България, съдейства за професионалното разглеждане на технологичните и организационни въпроси с надеждата за приближаване до по-успешните практики на останалите европейски страни в тази област.

Лазурит продължава традицията за най-активно участие в образователния процес работейки успешно с Техникума по Транспорт и Енергетика –Хенри Форд по създаване на кадри за авторепаратурата. Пресечна точка на осъзнатата необходимост да се инвестира в образованието на младите хора и създаването на отговорно мислене и поведение ориентирано към опазване на оклната среда е решението на Лазурит да съдейства в осъществяването на международния проект Green Pack (Зелен пакет).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...