Лазурит‘94 АД с нова система за тониране

Main April 11, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2870 views | no comments

Източник: www.lasurit.com

От 1 април 2010г. "Лазурит‘94" АД инсталира в представителния си магазин система за тониране на цветове на немския производител RELIUS Coatings – част от химическия концерн BASF.

RELIUS Coatings®/ BASF /Германия/ - разработва и произвежда фасадни бои, бои за стени, лакове за дърво със специални наночастици за оптимална UV защита ,акрилни бои за дърво и метал. Фирмата производител се отличава с разработването на съвременни продукти, използвайки най-модерни технологии и суровини. Основно внимание се отделя на безвредността и екологичността на всички продукти. Системата за тониране Relius Living Colours е последно поколение технология, която осигурява изключителна точност в процеса на тониране на богата гама цветове.

Всички продукти на RELIUS Coatings се тонират с напълно автоматизирана система с оригинален софтуер RELIUS Coatings. Тониращата система работи с висококачествени оцветителни пасти, гарантиращи устойчивост и трайност на цветовете. Продуктите на RELIUS Coatings са екологични, отговаряйки на изискванията на ЕС.

Продуктите на RELIUS Coatings, които можете да намерите в магазина на Лазурит’94 АД" обхващат следните видове:
• Интериорни бои и латекси
• Фасадни бои
• Бои за дърво и метал
• Безцветни и цветни лакове за дърво и паркет
• Специални бои

Групата компании RELIUS – GROUP
RELIUS е водещ производител бои за стени и фасади и лакове за дърво в Европа. RELIUS – GROUP е отделно предприятие вътре в BASF и има производствени обекти в Олденбург и Меминген.
BASF Coatings S.E е водещ производител в индустрията с лакове и има силни пазарни позиции в Европа, Северна и Южна Америка, както и в региона на Азия и Океания.

RELIUS идентифицира нуждите на клиентите и техните очаквания и знае как да ги внедрява във висококачествени и безопасни за природата продукти. Нашите действия са базирани на отговорното отношение към природата. За RELIUS, да се съобрази с всички регулаторни изисквания е нещо, което се разбира от само себе си. За да гарантира удовлетворението на клиентите си, компанията използва продукти с най-високо качество, като разглежда екологичните и икономическите аспекти и изисква сътрудничеството на всички департаменти.

 
Keywords:   basf, relius coatings
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...