Лайфстайл рали ще набира пари за децата

Main June 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9080 views | no comments

На пети септември тази година петдесет суперколи, карани от знаменитости, ще се впуснат в пътешествие, в което за пет дни ще изминат 2000 мили. Маршрутът е от Лондон до Париж през Барселона, Монте Карло и Милано. Това обаче не е поредната прищявка на богатите и успелите, защото мисията е благородна. Ралито има за цел да набере средства за благотворителния фонд за деца Dreams Come True (www.dctc.org.uk).
Още отсега проявата се спряга като „лайфстайл събитието на годината в моторния свят“. Екзотични автомобили като DeLorean DMC-12, който феновете познават от филма „Завръщане в бъдещето“, Lamborghini Gallardo LP570 Performante - определено ралито Cannonball 2000 ще завърти главите на всички, които ще го срещнат по пътищата на Европа.
Престижни британски модели като Bentley Speed, кабриолета Bentley GTC и редици „астън мартини“, като DB7 Vantage Volante от 1999 г. и няколко екземпляра DB9, също ще участват. Други великолепни екземпляри са Range Rover Sport, Jaguar XK и много модели на BMW и Porsche. Феновете на Ferrari също има какво да видят в лицето на California, 430 и 360 Modena, докато запалените по японското автомобилостроене ще се насладят на Nissan Skyline и 350Z GT Roadster.
Сред знаменитостите, потвърдили участие, са бившият двукратен световен шампион в бокса Рики Хатън, който ще седне зад волана на своя Bentley GT Speed, актьорът Райън Томас и др.
За повече информация можете да посетите сайта www.cannonball2000.com или да следите събитието на @cannonball2000 на www.facebook.com/cannonball2000rally.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...