Леките коли пътуват без голям талон за Гърция

Main June 13, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 6950 views | no comments

В крайна сметка истината лъсна – от гръцкото транспортно министерство поясниха, че казусът „голям талон“ при пътуване в страната им важи само за превозвачите. Така че леките коли пътуват само с малкия до южната ни съседка.
От „Кулата – Промахон“ потвърдиха, че при тях официално нареждане относно големите талони и леките коли не е пристигало, и ни посъветваха да се свържем с ДАИ. От публикация в официалния сайт на „Изпълнителна агенция пътна администрация“ от 29.04.2014 г. става ясно, че такава наредба от гръцка страна наистина съществува (http://www.rta.government.bg/index.php?page=scategories&scategory=novini_i_saobshtenia)и при това трябва да носим само оригиналния голям талон, а нотариални копия не се признават. Но тя наистина е адресирана само към превозвачите.


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...