Луксозният “шатъл“ на Mercedes е вече у нас

Main July 2, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8550 views | no comments

От 19 до 28 юни Балкан Стар представи новата V-класа в страната. В духа на мултифункционалния автомобил атмосферата в шоурумите на оторизирания представител бе „раздвоена“ между най-високия лукс на бизнес шатъла и семейно-приятелската идилия на вело почивка в планината.
Новата V-класа предлага най-голямата мислима гъвкавост при вътрешното пространство ипри това го прави с елегантен финес. С двете си линии на оборудване V-класа и V-класаAVANTGARDE, спортен пакет за екстериора и дизайнерски пакет за интериора, двемеждуосия, три дължини на автомобила от 4895 до 5370 милиметра, три вида двигателии множество допълнителни оборудвания като опция, новият луксозен мултифункционален модел може да бъде индивидуализиран според вкуса и необходимостта. Тя отговаря на най-разнообразни клиентски изисквания и е еднакво атрактивна както за семейства, така и захора, които имат нужда от по-пространни автомобили за своите хобита и спортнизанимания. И освен всичко – чудесно подхожда за луксозен VIP- или хотелски шатъл.
Както всяка нова продуктова гама леки автомобили на Mercedes-Benz, и V-класата стартирас лимитиран Edition 1. Отличителни характеристики на мощния 140 kW (190 к.с.) специаленмодел с автоматична предавателна кутия 7G-TRONIC PLUS са спортната ходова част или(като опция) ходовата част AGILITY CONTROL с избирателна демпферна система, 19-инчовите алуминиеви джанти с дизайн 5 двойни спици, цветното остъкляване в заднатачаст на купето, седалките от кожа NAPPA кестен, арматурното табло с имитация на кожа сдекоративен шев, както и декоративните елементи в оптика дърво абанос тъмен антрацит.
Линията на оборудване V-класа AVANTGARDE разполага и с други серийни акценти катонапример кожени седалки, кожен волан, амбиент осветление, декоративни елементи воптика дърво (също и в задната част на купето), изцяло LED фарове с Intelligent LightSystem (интелигентна система за осветяване), отделно отварящо се задно стъкло с второниво за разполагане на багаж, допълнителна плъзгаща се врата отляво, многослойнистъкла за още по-добро оптимизиране на шума и ходова част AGILITY CONTROL сизбирателна демпферна система за още повече динамика и пътен комфорт.
Цените започват от 77 404 лв. с ДДС.

За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове






 
Keywords:   Mercedes-Benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...