Майк Конуей - стана тест-пилот на Хонда

Main March 9, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2534 views | no comments

Шампионът от британската Формула 3 Майк Конуей подписа споразумение с Хонда и ще тества техен болид по късно този сезон, съобщава официалният сайт на списание ClubF1 – clubf1.net. Британецът, който в момента кара в GP2, ще получи също техническа помощ и подкрепа за физическата си подготовка от японския отбор във Формула 1 като част от договора си.

“Това е прекрасна възможност и бих искал да благодаря на Хонда, че повярваха в мен. Вълнувам се да стана част от тима и да извлека необходимата полза от помоща, която Хонда може да ми окаже в моята състезателна кариера”, заяви въодушевен Конуей и допълни: “Имах прекрасен сезон 2006, но тази година ме очаква доста работа в GP2”

Спортният директор на Хонда Жил де Феран обясни, че част от стратегията на неговия тим е да подпомага млади пилоти в тяхното професионално развитие. Конуей е впечатлил целия екип с постиженията си в различните категории, през които е преминал.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...