Малката G-класа покорява новия брой на AUTO BILD България

Main May 8, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11310 views | no comments

Как изглежда бъдещето на Mercedes G-класа и надежден автомобил ли е Volvo V60? Отговорите на тези въпроси ще открият читателите на сп. AUTO BILD България в новия брой, който излиза на 7 май. В Щутгарт готвят „умалена версия“ на легендарния всъдеход, който ще бъде основно обновен през 2016 г. Продължителният тест на „лайфстайл“ комбито Volvo V60 разкрива качествата на шведската стомана и показва дали тя е това, което някога беше. В сравнителен тест един срещу друг се изправят BMW 316i и Skoda Octavia 1.4 TSI.

Дали „чехкинята“ е достойна да се бори с „бавареца“ и да бъде негова изгодна алтернатива? Германските премиум производители Audi, BMW и Mercedes готвят луксозни комбита, чиято визия е представена ексклузивно в изданието. За българския читател особен интерес ще представлява публикацията, посветена на плюсовете и минусите на употребяваните автомобили с цена до 3000 лева. Почитателите на Opel ще останат много доволни от рубриката „Въодушевление“, която е посветена на историята на легендарния Rekord.

И още:

Първи впечатления от Opel Insignia Country Tourer

Репортаж: шампанско за двигателя

Новини от света на моторспорта

 
Keywords:   Автомобили
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...