Младеж нарисува хиперкола от бъдещето

Main April 4, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3625 views | no comments

Вдъхновен от легендарните производители на суперавтомобили като Ferrari, Pagani, Lamborghini и дори състезателния Redbull X1, дизайнерът Абдул Уахид показва собствената си гледна точка за колите от бъдещето. Нарича проектите си Hypercar. Като повечето момчета той винаги се е въодушевявал от екзотични автомобили и самолети. Концепцията на Нардолило Алесандро Ferrari Ethesian също е дарила младежа с доста свежи идеи назаем.
Hypercar е комбинация от болидите от Формула 1 и екзотичните автомобилни марки. Скиците показват едноместен автомобил с реактивен двигател с две крила, осигуряващи максимална притискаща сила и чудовищни въздухоотвори за охлаждането на двигателя. Челното стъкло е от високотехнологичен материал, който се променя от степента си на прозрачност, като частично блокира светлината, поддържайки обаче безупречна видимост.
Дали ще има такива автомобили, все още никой не знае, но определено предложението е достойно за холивудска продукция или пък игра от сорта на Gran Turismo.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...