Много изненади за клиентите на Hyundai на Автосалон София 2013

Main June 14, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10640 views | no comments

Множество специални изненади за своите клиенти по време на започващия днес Автосалон София 2013 е подготвил официалният вносител на Hyundai в България – „Индустриал комерс” ЕООД. За закупилите автомобили на южнокорейската марка са предвидени преференциални лизингови условия и множество бонуси, в зависимост от избрания модел.
Сред новостите за Автосалон София 2013 са възможността за монтаж на автомобилни газови уредби дори за моделите с директно впръскване на горивото (GDI), както и на мултимедийна навигационна система с възможности за цифрова телевизия и интегрирана камера за обратно виждане.
На щанда на Hyundai за тазгодишното издание на традиционния форум, който отговаря на всички корпоративни изисквания на марката, ще бъдат изложени 15 експоната. Освен тях „Индустриал комерс” е предвидил и 10 тест-драйв автомобила, които ще дадат възможност на посетителите да добият пълна представа за качествата на машините на набиращия все по-голяма популярност в световен мащаб корейски автомобилопроизводител.
През последните две години Hyundai обнови всичките си модели и благодарение на авангардните си технологии, майсторската изработка и висококачествените материали, характерни за премиум автомобилите, те издигат стандартите в своите класове на едно по-високо ниво.
Сред експонатите се отличава новото поколение на всъдехода Santa Fe, удостоен с множество престижни международни отличия, сред които призът „Златен волан“ на българското издание на едно от най-престижните автомобилни списания в света AutoBild и признанието за автомобил 4х4 на България в последното издание на традиционната анкета на автомобилните журналисти.
При всички модели изключително силно впечатление прави синергичното съчетание на изящни линии и динамично излъчване, плод на новия дизайнерски език на марката „флуидна скулптура“.
Не на последно място трябва да се отбележи и впечатляващият актив на марката по отношение на сигурността. Всички модели на Hyundai са удостоени с най-високите оценки за безопасност – 5 звезди в краштестовете на EuroNCAP.
Вече всички модели на Hyundai разполагат с ексклузивния гаранционен пакет „5 години тройна грижа“, включващ 5-годишна пълна гаранция без ограничение на пробега, 5 години безплатна пътна помощ и 5 години безплатни прегледи на техническото състояние на автомобила.

 
Keywords:   hyundai
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...