Модели KIA обгрижват участниците в Аустрелиън Оупън

Main January 10, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 3790 views | no comments

Докато световноизвестни тенисисти трескаво се подготвят за Големия шлем, автопарк от над 100 модела с марка KIA е в пълна готовност да обслужи многобройните участници, официалните лица и гости на международния турнир.

За 13-а поредна година KIA Motors оказва безпрецедентна подкрепа на „Аустрелиън Оупън”, осигурявайки над 100 специално оборудвани автомобила.

„Огромна чест е за KIA да бъде горд спонсор на „Аустрелиън Оупън”, едно от най-популярните спортни събития в международен мащаб, повече от 10 поредни години”, заяви в Мелбърн днес г-н Barlow, главен оперативен директор на KIA Motors Австралия. „Аустрелиън Оупън” е най-яркият турнир в годишния календар на австралийския тенис и ние с удоволствие ще подкрепим нашите дългогодишни партньори.

Качества като атлетичност, ентусиазъм и професионализъм, характерни за участниците в турнира, са в унисон с основните ценности на KIA като продукт и компания.”

„Удоволствие за нас е да получаваме подкрепа от лоялен партньор, какъвто е KIA. Безспорно „Аустрелиън Оупън” е най-популярното спортно събитие през януари и аз отново с удоволствие ще приема любезно предоставените автомобили KIA за целите на турнира през следващите няколко седмици.

Въпрос на грандиозна логистична организация е придвижването на всички участници в турнира, официални лица, медийни представители и екипа по време на събитието и всяка година това се постига с помощта на KIA.”

Голяма част от всичките 101 автомобила, а именно 70 броя, са представители на предпочитания от австралийската аудитория модел „Карнивал”, който осигурява комфорта на до 8 пасажери.

Към автопарка на корейския бранд се присъединяват и моделите „Соренто” (10 бр.), „Спортидж” (10 бр.), изцяло новият „Рондо” (10 бр.) и „Черато”. Автомобилите с марка KIA ще бъдат управлявани от 215 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 400 000 км в рамките на състезанието.














 
Keywords:   kia
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...