Молсхайм – домът на Bugatti

Main January 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2048 views | no comments

Молсхайм е град в историческата област Елзас в днешна Франция, намиращ се до границата с Германия. С население под 10 000 души градчето става известно със седалището на автомобилната марка Bugatti, oснована именно тук през 1909 г. от Еторе Бугати.
Днес, фотографът Люис Дюарт получи възможността да посети фабриката на Bugatti в Молсхайм и да направи снимки, разбулвайки това емблематично място. Галерията включва 27 снимки, на които може да видите как се сглобява Bugatti Veyron, дори и най-чудовищната му версия Super Sport. Част от снимките са направени пред замъка „Сен Жан" и по пътищата край фабриката .
Днешният завод покрива само малка част от първоначалния си размер, когато около1200 работници са сглобявали класическите модели на Bugatti. Сегашните администрация и офиси са разположени в обновеното шато „Сен Жан", а Veyron 16.4 се сглобява в новопостроено овално студио. Сградата със складови помещения и още две реконструирани къщи допълват комплекса. Оранжерията и старите порти на фабриката остават непроменени и свидетелстват за епохата на Еторе Бугати.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...