МОТО-ПФОЕ Е ПАРТНЬОР НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Main May 26, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5265 views | no comments

София, 26 май 2011 г. – Днес се подписа нов 3-годишен договор за партньорство между Мото-Пфое и Българския футболен съюз. На церемония във фирмения комплекс на Мото-Пфое на бул. Сливница собственикът на компанията Филип Пфое, заедно с управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов, парафираха договора с Президента на БФС Борислав Михайлов. Като част от партньорството БФС получи четири нови автомобила: Range Rover, два автомобила Ford Fiesta и пътнически микробус Ford Transit. Добрите партньорски взаимоотношения между Мото-Пфое и Българския футболен съюз продължават да се развиват с новоподписания договор.

Мото-Пфое – официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover за България – традиционно подкрепя родния спорт. Компанията е партньор на Българския футболен съюз от 2006 г. насам. За изминалите 15 години Мото-Пфое еднозначно доказва неотменната си подкрепа към родния футбол. Като социално отговорна компания с мисъл за бъдещето на България и грижа за опазването на културното и природното й наследство, Мото-Пфое обръща специално внимание и на най-младите граждани на страната. Компанията ще се фокусира и върху детско-юношеския футбол, осигурявайки годишен фонд за стимулирането му в размер на 50 000 лв. Фондът ще подкрепя талантливи млади българи с отлични постижения във футбола.

В допълнение Мото-Пфое обмисля да разшири дългогодишната си програма за подкрепа на биологичното и културно наследство на България. Дарителската програмата за опазване на природното и културно наследство до момента е инвестирала над 300 000 лв в проекти в областта на образованието, историческите паметници и екологията. Програмата ще подкрепя и реновиране на спортни площадки в цяла България.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ АВТОМОБИЛИ
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY
През последните години се появиха какви ли не варианти на високопроходими автомобили – луксозни, спортни, офроудъри, паркетни и т.н. Пред повечето производители обаче винаги е стоял въпроса накъде да наклонят везната – on или off-road. За щастие има и Range Rover – може би най-луксозният, най-мощният и високотехнологичен 4х4 за всякакви терени за всички времена. Управлението му е истински удоволствие и наслада за сетивата. Воланът му е с променлива чувствителност обратно пропорционална на скоростта. В града при ниска скорост той е лек като "пeрце", което значително улеснява маневрирането дори в тесните градски улици. На магистралата воланът е твърд и директен – типично за автомобилен звяр. За уникалното усещана в Range Rover огромен принос има и специалното въздушно окачване на автомобила. Благодарение на него пътниците се наслаждават на уникален комфорт, трудно сравнима мекота на возене и забележителна стабилност. Range Rover впечатлява с патентована от Land Rover система, Terrain response. От един кръгъл бутон на централната конзола могат да се изберат пет режима на шофиране – за асфалтов път, за дълбоки канавки или местности с големи скали, за тревист участък, сняг, кал или пясък. Само с едно завъртане автоматично се нагласят трансмисията, двигателя и окачването за терена, който автомобилът предстои да премине. Range Rover Autobiography 3,6 TDV8 изумява със своите 272 к.с. С тях тежащият 2744 кг. джентълмен лесно ускорява от 0 до 100 км/ч за скромните 9,2 секунди. Забележително е, че при имиджово проучване в класа на луксозните джипове за топ бизнесмени, 95% от запитаните джентълмени от САЩ и Англия дават най-висока оценка на Range Rover, като много далеч зад него са всички останали паркетни и интелектуални SUV-ове. Не случайно той е предпочитан от голяма част световни звезди, като Джак Никълсън, Том Круз, Анджелина Джоли, Холи Бери, Ума Търмън и много други. В България Range Rover вече се предлага с пет години пълна гаранция. В допълнение клиентът може да получи пакетът Premium Service, включващ две изключително важни за спокойната експлоатация на автомобилите услуги. Благодарение на Europe Assistance, при проблем на пътя, собственикът може да разчита на 36 месеца безплатна пътна помощ до гаранционните сервизи на марката в цяла Европа. Само за България е валидна и услугата Door to Door – при заявка екип от професионалисти вземат автомобила се сервизиране и го връщат в отлично състояние.

FORD FIESTA
Кинетичният дизайн изцяло е преобразил новата Fiesta и я е превърнал в един от най-открояващите се автомобили в сегмента. Погледната и отпред, и отзад Fiesta излъчва силно присъствие и индивидуалност. Характерната трапецовидна решетка на Ford, силно изтеглените назад предни фарове, изразените арки на калниците превръщат Fiesta в един изключително модерен и очарователен модел. Интериорът е вдъхновен от новите технологии, луксозните продукти и електрониката. Контролното табло наподобява съвременните мобилни телефони и предлага интуитивна навигация, а климатикът, аудио-системата и телефонът се управляват с гласови команди. CD-плейърът разпознава MP3 формат, предлага се и вход за iPod/iPhone и USB слот. Компактният модел внедрява редица технологии, присъщи за големите автомобили. Начело на списъка е иновативната система на Ford – EasyFuel, предотвратяваща зареждането с грешно гориво. Следват безключов достъп и Ford старт бутон, автоматични отопляеми стъкла, круз контрол, седалки с възможност за нагласяне, регулируем по височина и дълбочина волан.
Новата Fiesta е носител на максималните 5 звезди за безопасност на пътниците, според тестовете на Euro NCAP. Автомобилът е отличен и с множество международни награди, между които престижната "Red Dot за дизайн. Новият Ford Fiesta е най-продаваният автомобил в България за 2010 г. и е лидер по продажби в класа си в Европа за втора поредна година. Предоставените на БФС автомобили Ford Fiesta са модификация с 5 врати, бензинови 1.25 и 1.4 Duratec двигатели, съответно – 82 и 96 к.с. и ниво на оборудване Trend, включващо ABS, климатик, радио-CD/MP3, централно заключване, две предни въздушни възглавници, ел. стъкла, пътен компютър, кожен волан.

FORD TRANSIT
Ford Transit от самата си поява през 1965 г. е синоним на висококачествени и надеждни пътнически и лекотоварни автомобили. Настоящият модел не само е носител на множество престижни награди, включително на приза Международен ван на 2007 г., но е и изключително добре приет от клиентите. Неслучайно години наред Ford Transit е лидер в своя пазарен сегмент – в България и в Европа. Моделът се отличава с голяма товароносимост, отзивчиви двигатели, бързо ускорение, удължен интервал на сервизиране, забележителна маневреност, прецизно поведение на пътя, комфорт при дълги пътувания и не на последно място – многообразие от модификации.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...