На ход е Nissan Juke-R Desert Nemesis (Видео)

Main May 17, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5980 views | no comments

След като Nissan потвърди производството (лимитирано) на Juke-R и веднага се появиха първите информации за убийствената му цена, японската марка пусна видеоклип, в който иде реч за нова версия на офроуд модела.

Роден от кръстоска между малък градски кросоувър и луксозен спортен автомобил, Nissan Juke-R най-вероятно ще се превърне в част от мобилната митология. За подобно твърдение загатва и първото видео, наречено Desert Nemesis. Всъщност Nemesis е името на богинята на отмъщението в гръцката митология. А отмъщението на Juke-R, ако се съди по първите кадри от видеото, е срещу не кого да е, а именно срещу Mercedes SLS AMG, Lamborghini Gallardo и Ferrari 458 Italia. Що се отнася до думата Desert, безсмислено е да ви описваме зоната на чакащи клиенти на Nissan за този тип автомобили.

Примерът е повече от показателен, два от трите екземпляра, поръчани за Nissan Juke-R, ще станат собственост на един и същи клиент, който е пожелал един бял и един черен автомобил.

За да разберете повече за Nissan Juke-R, вижте видеото.



Видео

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...