Навършиха се 125 години от създаването на първия автомобил!

Main June 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2550 views | no comments

Юбилейният колекционерски брой на най-голямото европейско издание за автомобили AUTO BILD е посветен на 125-та годишнина от създаването на първия автомобил и излиза в петък, 3 юни. Престижното списание се присъедини от 1 юни 2011 г. към портфолиото на водещото издателство за списания и web сайтове S Media Team и предлага на читателите си невероятна селекция от малко познати кадри и факти от миналото, настоящето и бъдещето на автомобилите.
Изданието, което обхваща внушителните 276 страници, е събрало цялата история на автомобилната индустрия. Същевременно с това списанието разкрива любопитни детайли от настоящето на превозните средства на четири колела и разбира се – какво ни очаква по пътищата на бъдещето. Екологичната проекция на идните години и още интересна информация – само в колекционерския брой на AUTO BILD България.
Кои са пионерите на автомобилната индустрия и колко смелост и креативност са била нужни, за да се създадат най-култовите модели на последните десетилетия? Кои са най-маркиращите дати и събития, най-трудните моменти, кризите и провалите в повече от 100 годишната история на автомобилите? - отговорите в специалния брой на AUTO BILD България.
Колекционерският брой на AUTO BILD България проследява най-важните марки и модели през призмата на една невероятна ретроспектива, включваща редки илюстрации, прецизни технически характеристики и забавни коментари от българските и германските редактори. Читателите ще открият малко познати фотографии на най-вълнуващите коли чрез събития и хора, придружавали тяхната поява.

 
Keywords:   auto bild, media team, s media
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...