Над 100 световни премиери дефилират във Франкфурт

Main September 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6155 views | no comments

Повече от 1000 изложители показаха своята продукцията върху площ с размерите на 33 футболни игрища на стартиралия тази седмица във Франкфурт автомобилен салон. С това IAA 2011 почти достигна нивата си от благодатната 2007 г. Общият брой на премиеритее впечатляващото число 183, като тук влизат и дебютите на щандовете на доставчиците, сочи официалната статистика на организаторите. Очаква се до края на събитието броят на посетителите да преминат през залите на изложението над 800 000. Повече от 11 000 журналисти от 90 страни, сред тях и специалните кореспонденти на Speed-Press Христо Мишков, Петър Пешев и фотографът Тони Тончев, отразиха IAA 2011 от мястото на събитието. Според Матиас Висман, президент на Германската асоциация на автомобилната индустрия (VDA) франкфуртското изложение е като кристална топка, в която можем да видим бъдещето на бранша. На 64-то изложение над реката Майн своето внимание отделиха и водещи политици и бизнесмени. То бе открито официално от федералния канцлер на Германия Ангела Меркел.
Първите два дни от изложението бяха посветени на медиите, а днешният и утрешният - на търговците. За широката публика IAA 2011 започва от 17 септември и продължава до 25-о число.
Ако нямате възможност да видите на живо бъдещето на индустрията, можете да сторите това на www.iaa.de. А ние се постарахме да запечатаме специално за вас голяма част от световните премиери.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...