Най- бързото Murciеlago в света!?

Main August 1, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1338 views | no comments

Тунинг фирмата edo competition разпространи днес официалната информация за поредната си разработка на тема Lamborghini Murciеlago. По думите на неговите създатели, преработеното Murciеlago LP 640, което вече се нарича Murciеlago LP 710/2, е не само най- бързият представител на модела, който някога е виждал бял свят, но е и най- мощният.

6.5 литровият, V-образен, дванасетецилиндров двигател на автомобила генерира максимална мощност то 710 конски сили и максимален въртящ момент от 700 Нм. Тунингованото от edo competition Murciеlago LP 710/2 е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди, от 0 до 200 км/ч за по- малко от 10 секунди, а максималната скорост на движение на автомобила е доста над 360 км/ч.

Освен с промените по задвижващия агрегат и изпускателната система, Murciеlago LP 710/2 се отличава от своя стандартен вариант и чрез оптимизираната аеродинамика, впечатление в която прави изцяло новата предна вежда на бронята. Монтираните на автомобила джанти са деветнадесетцолови, гумите са специална разработка на Continental с размери 225/35 отпред и 325/30 отзад.

Интересна особеност на edo competition Murciеlago LP 710/2 е това, че той е със задвижване само на задните колела. Чрез отстраняването на задвижването на четирите колела са спестени 40 килограма.

 
Keywords:   lamborghini
 

Images Gallery


 

Lotus Evora 1:64
August 1, 2008
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...