Най-лошият шофьор в Холандия

Main July 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7485 views | no comments

Кой е De Allerslechtste Chauffeur van Nederland (най-лошият шофьор в Холандия) ви питаме? В страната върви риалити шоу, където се присъжда именно такова звание. Концепцията за такова предаване далеч не е нова, тъй като още през 2002 г. във Великобритания излъчваха нещо подобно, гледали сме лоши шофьори и в САЩ и по френските канали. Но в това видео ви показваме истински световен шампион.
Пим (така се казва шофьорът) е вече на финали и има потенциал да стане първи. Зад волана на Volvo S40 той трябва да постигне определена скорост, да види два обърнати наобратно пътни знака, разположени от двете страни на картонена страна и да завие точно преди нея. Вероятно целта е била да види знаците с помощта на огледалата, но той налита на стената и обърква педалите, като натиска отново газта вместо спирачката. Нещата обаче не приключват с това, защото подбира по пътя си един оператор и водещия на предаването, както и паркирала кола. А момичето на задната седалка не е сметнало за необходимо да си сложи колана. Като по чудо никой не е успял да пострада, дали пък работата не е нагласена в името на повече шоу?

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...