Напълно заслужено

Main December 6, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1090 views | no comments

От централата на Citroen, съобщиха че ще пуснат в продажба две специални серии на моделите С2 и С4. С това френският гигант ще постави началото на своето завръщане в Световния рали шампионат за сезон 2007. Гордият кръстник на серията е живата легенда Себастиан Льоб.

Citroen C4 by Loeb
Citroen C4 by Loeb е разработен на базата на версията Coupe на модела. Автомобилът ще се предлага в два екстериорни цвята- Aden червен, което е официалния за Citroen Sport, и Obsidien черен. Екстериорът на колата е дооборудвана със спойлер, седемнадесетцолови джанти, външни огледала, решени в основния за конструкцията цвят и много др. Citroen C4 by Loeb се предлага с избор между три бензинови и три дизелови двигателя с максимални мощности, вариращи от 110 до 180 конски сили.

Citroen C2 by LOEB
Излъчването, което има мъникът C2 by LOEB е не по- малко респектиращо. Екстериорните цветове отново са два- Aden червен и Onyx черен, алуминиевите джанти са шестнадесетцолови, наличните двигатели са два- 1.6 литра 16v (125 конски сили) и 1.6 литра 16v (110 конски сили).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...