Ние ли сме най-интелигентният вид на земята?

Main July 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7995 views | no comments

Дребните нарушения по пътищата обикновено са скучни и често срещани. Но тези странни случки от всички точки на света доказват, че шофьорската книжка не трябва да се дава на хора, които не са минали тест за интелигентност. Това са истории с автомобили от цял свят, някои забавни, други странни и такива, поставящи под въпрос ние ли сме най-интелигентният вид на земята.
„Касапницата” я сервираме по азбучен ред.
Австралия
Човек е хванат да краде ток от близкия соларен пътен знак, за да захранва климатичната си инсталация у дома.
В Бризбрейн
На Коледа покриват кола с 3250 лампички, малко по-късно тя се запалва и изгаря до основи.
В Сидни
Мъж сменя въздушните възглавници на своето Mitsubishi Lancer със специлно разработени във формата на женски гърди.
Канада
В Отава Жена е глобена за разказване на случайни минувачи, че регулировчикът имал малък член.
Мъж е вкаран в затвор за 90 дни, след като бил хванат да се отърква от покрива на BMW. Обяснението му е, че покривът имал извивки като на тяло на жена.
Китай
Когато шофьорите в Китай видели за пръв път знак за забрана извърлянето на боклук, малък процент от тях си помислили, че всъщност знакът препоръчвал изхвърлянето на боклука от колата.
Преди Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. се появили странни пътни двуезични знаци, съдържащи грешно написани на английски предупреждения, като: “Drive with safety in the chest”, “Do not the shit steer”, “The slippery are very crafty” и „Sorry for the inconvenience cause – no entry except yesterday”.
Франция
Шофьор се хвърля в движение от автомобила си, след като приятелката му казва „ „Не си приоритет в живота ми”.
Германия
Полиция е извикана, след като животно причинява задръстване в близост до Гослар, когато пристигнали, те открили пиян язовец, страдащ от диария след преяждане с презрели череши.
Холандия
Пакостници сменят светлинния знак на пресичащото зелено човече по пешеходните пътеки с червен войник. В друг град зелените светлини на светофарите са покрити с капаци, изобразяващи листо на марихуана.
Мъж от Утрех е обвинен за разбиване на коли, след което влизал и включвал светлините им. Човекът обяснил, че преди жена му да го напусне, той влизал в чужди коли, за да гаси забравените светлини.
Производителят на близалки Chupa Chups се надява да убеди някои европейски страни да позволят да украсят пътните знаци в облика на близалка, показваща различните видове вкусове.
Изследователи от Ротердам стигнаха до заключението, че 48 % от шофьорите, говореши на колите си, изполват мръсни и неприлични думи.
Полицай обвини човек, след като изпуснал газове в патрулната кола.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...