Нов трейлър на „Бързи и яростни“ 6

Main April 25, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10900 views | no comments

Новото подгряващо видео за шестата част на екшъна „Бързи и яростни“ излиза на бял свят само месец преди официалната премиера. Вин Дизел и компания се връщат в киносалоните в края на май – 24 май. Трейлърът разкрива не само поредната доза експлозивни сцени, хвърчащи коли, паднали самолети и много стрелби. Този път научаваме по нещо за характера на персонажите.


Първият филм от поредицата се появи през 2001 г. Тогава Вин Дизел, Пол Уокър, Мишел Родригес и Джордана Брустър сложиха началото на преследванията извън закона, а според създателите си лентата бе вдъхновена от статия за нелегалните състезания в списание Vibe. Във втората част (2003 г.) компанията беше разнообразена от Ева Мендес и Джеймс Ремар. Третата част излезе през 2006 и пообърка действието, поне хронологически. Освен това ни пренесе в Токио, където се оказа, че скоростта не е толкова важна, колкото уменията за дрифт. Четвъртото заглавие излезе през 2009, за да ни пренесе на границата между Мексико и Щатите в серия луди преследвания през тайни тунели под границата. Филмът завърши с осъждането на Доминик (Вин Дизел) на 25-годишна присъда, за да даде възможност на петата част (2011) да започне с освобождаването на героя от затворническия автобус и прехвърлянето на бандата в Рио де Жанейро.


Шестата серия на епоса отново пресича пътищата на тримата емблематични за поредицата актьори – Вин Дизел, Пол Уокър и възкръсналата Мишел Родригес.

Видео

 
Keywords:   Калейдоскоп
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...