Нов тунинг пакет от JE Design превръща Audi Q7 в състезателно комби

Main December 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2935 views | no comments

JE Design предлага „повече спорт, индивидуалност и престиж“ за обновеното Audi Q7. В графа „престиж“ трябва да поставим уголемените с по 30 мм отпред и 40 мм отзад арки на калниците. Те трябва да приютят 22-инчови колела от леки сплави. Предлагат се три варианта на непреходния дизайн с пет лъча – изцяло матово черни, изцяло полирани до естествения цвят на метала и оригинална комбинация между двете. Предният спойлер е съвместим с електронните помощници за паркиране и дистанция, а разширението на задната престилка елегантно включва отворите за четирите ауспухови накрайника и логото на тунинг ателието. Вече споменатите изключителни колела са обути в гуми с размер 295/30R22. Електронното въздушно окачване на Audi е препрограмирано за немските аутобани, като губи 35 мм от височината си, но петте нива все още са налице: „автоматично“, „комфортно“, „спортно“, „за препятствия“ и „off-road”.

JЕ Design предлага увеличаване на мощността за всеки от двигателите. Например, 4,2-литровият дизел с 340 к.с. в заводската си версия вече може да се похвали с 410 к.с., благодарение на вмешателството в електронния блок за управление. По същия начин въртящият момент нараства до 895 Нм. Така гигантското Audi ускорява до 100 км/ч за 6,1 секунди. JE Design смело предлага едногодишна гаранция за своята работа и я увеличава с още една година, в случай, че не сте изминали 100 000 км.

Източник Speed-Press


 
Keywords:   Audi, Audi Q7, je design
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...