Новата G-класа достъпна в Дубай

Main August 7, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8235 views | no comments

Новият Mercedes Benz G65 AMG се появи на бял свят само преди няколко месеца, но в Дубай вече се предлагат пет бройки, които са на разположение от местния официален дилър Al Ain Class Motors. Четири от колите са чисто нови, а петата е на 6500 км. Два от джиповете са решени в бял цвят, един в синьо, един в червено и последният вариант - в черен мат. Освен тези пет офроуда Al Ain Class Motors предлага за продажба още две единици G63 AMG, един G55 AMG и Brabus G V12 S.
Припомняме ви, че G55 AMG се задвижва от 6-литров V12 битурбо агрегат с мощност 603 к.с. и въртящ момент 1000 Нм, което е напълно достатъчно да ускори модела от 0 до 100 км/ч само за 5,3 сек, докато максималната скорост е електронно ограничена на 230 км/ч. Кросоувърът може да постигне разход на гориво от 5,8 л / 100 км извън града, докато вредните емисии са сведени на 397 г/км CO2.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...