Новата Mazda BT-50

Main November 22, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 852 views | no comments

Видео на новата Mazda BT-50 можете да видите тук:Автопрес.ТВ

С представянето на новото поколение на модела ВТ-50, Mazda направи следващата правилна стъпка към подобряването на позициите си на европейския пазар. Световната премиера на пикапа се състоя в края на март тази година, на международното изложение в Бангкок, Тайланд. Означението на модела е комбинация от класическото такова ВТ на пикапите на марката и позиционирането на автомобила в клас товароносимост около половин тон.

Новото поколение на Mazda BT-50 ще се предлага в три варианта по отношение на купето. Regular Cab ще гарантира място само за водача и неговия спътник, но за сметка на това товарното отделение на автомобила е възможно най- дълго. Втората модификация е Freestyle Cab- четири седалки, а третата версия е Double Cab с две отделни седалки и една тип пейка за трима човека. Основните промени са свързани с повишаването на комфорта и безопасността на водача и неговите спътници, както и с подобряването на дизайна на екстриора и интериора.

Интересна новост в гамата на новото BT-50 на Mazda е 2.5 литровият MZR-CD комън- рейл дизелов двигател. Освен че е по- икономичен и екологичност чист в сравнение със своя предшественик, новият агрегат е с 25 кВт или 34 конски сили по- мощен. Максималната мощност на мотора достига 143 конски сили, а максималният му въртящ момент е 330 Нм (увеличение с 64 Нм). Версиите с две 2WD и с четири 4WD задвижващи колела се предлагат с петстепенни предавателни кутии.

 
Keywords:   amp, double cab, mazda, nid, ntid, pid, target, tv index
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...